Mod de preparare Prajitura cu branza dulce si fructe

  1. Pentru aluat se mixeaza margarina Rama la viteza mare.
  2. Se adauga zaharul, zaharul vanilinat si sarea.
  3. Se amesteca pana cand se obtine o compozitie omogena.
  4. Se adauga ouale treptat, amestecand incontinuu.
  5. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in aluat.
  6. Aluatul se pune intr-o tava de 30*40 cm unsa si tapetata cu hartie de copt.
  7. Pentru compozitia cu branzaa se amesteca bine galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilinat.
  8. Se adauga praful de budinca, branza dulce si smantana.
  9. Albusurile se bat foarte bine si se adauga in compozitia de branza.
  10. Crema obtinuta se aseaza peste aluat si se coace in cuptorul preincalzit timp de 40 min la 180 de grade.
  11. Prajitura cand e gata se lasa la racit in tava.
  12. Pentru umplutura se lasa la scurs fructele din compot, se colecteaza sucul si se masoara 500 ml din acesta.
  13. Dupa ce s-a racit prajitura se orneaza cu fructele scurse.
  14. Tort gelee se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj folosind sucul din compot si se toarna peste fructe.
  15. Se lasa 2 ore la frigider inainte de servire.