Mod de preparare Prajitura cu branza si mac

  1. Pasul 1

    Pregatiti blatul. Amestecati toate ingredientele pentru aluat cu mixerul si apoi framantati-le intr-o minge.

  2. Pasul 2

    Acoperiti tava (cu dimensiunile de 22x28 cm) cu hartie de copt si intindeti aluatul preparat. Puneti-l in cuptorul preincalzit si coaceti-l timp de aproximativ 15-20 de minute la 180°C.

  3. Pasul 3

    Pregatiti amestecul de seminte de mac. Bateti ouale impreuna cu zaharul pana cand se omogenizeaza. Adaugati semintele de mac si grisul. Amestecati bine totul.

  4. Pasul 4

    Pregatiti compozitia de branza de vaci. Bateti ouale cu zahar si adaugati branza de vaci, margarina Rama Maestro, budinca si faina de cartofi / amidonul. Amestecati totul bine.

  5. Pasul 5

    Puneti amestecul din seminte de mac pe blat. Intindeti-l uniform.

  6. Pasul 6

    Puneti cu o lingura din amestecul de branza de vaci peste cel de seminte de mac. Puneti prajitura in cuptorul incalzit in prealabil la 180°C si coaceti timp de 60 de minute. Apoi, reduceti temperatura la 160°C si coaceti timp de 10 minute. Lasati prajitura sa se raceasca.