Mod de preparare Prajitura cu branza si struguri

  1. Faina se amesteca cu margarina, apoi adaugam zaharul, sarea, oul si cateva linguri de lapte caldut si se framanata un aluat potrivit pentru a putea intinde o foaie.
  2. Aluatul se pune intr-o forma cu peretii detasabili,se ridica putin si pe pereti si se coace.
  3. Crema se pregateste astfel: gelatina se pune  la inmuiat in putina apa rece.
  4. Galbenusurile impreuna cu 100 gr zahar si zeama de lamaie se pune la bain-marie, se adauga coaja rasa de lamaie si apoi gelatina si se amesteca pentru a se dizolva complet apoi adaugam branza.
  5. Imbracam forma in folie alimentara apoi fixam la loc si aluatul copt fara sa-l rupem.
  6. Turnam apoi compozitia de branza si punem boabe de struguri din abundenta.
  7. Lasam la rece cateva ore apoi detasam peretii formei si mutam prajitura pe platou.
  8. Pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie.