Mod de preparare Prajitura cu budinca si ananas

  1. Din zahar, dulceata, apa, ulei, cacao si bicarbonat se face o compozitie de consistenta unui aluat.
  2. Se adauga apoi faina, astfel incat coca sa nu devina prea tare.
  3. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina, se coace timp de 20 de minute.
  4. Cand s-a racit, se scoate si se taie in patratele, dupa care se mai taie o data pe orizontala asa cum se procedeaza la blaturi.
  5. Intr-o alta tava, se pune primul rand de blat insiropat cu compotul de ananas.
  6. Se prepara crema din budinca conform instructiunilor de pe pachet si se amesteca cu jumatate din frisca si bucatile de ananas, scurse bine de suc.
  7. Se aseaza apoi peste blatul insiropat, dupa care se pune si ultimul strat de patrate.
  8. Se orneaza cu frisca si se pune cate o felie de portocala deasupra fiecarei prajiturele si se pudreaza cu scortisoara.