Mod de preparare Prajitura cu buline

  1. Se face din toate acestea un aluat care se imparte in 4 parti egale.
  2. O parte se amesteca cu 1 lingura de cacao si se modeleaza bete subtiri la lungimea tavii pe care o folositi.
  3. O alta parte se face si ea tot bete albe. 
  4. Celelalte 2 parti se intind in foi de marimea tavii. 
  5. In tava pregatita pentru copt se pune o foaie careia i se ridica putin marginile pe tava.
  6. Se pune un strat de dulceata sau gem si se presara nuca (se poate amesteca nuca direct in dulceata).
  7. Se pun betele alternativ unul alb, unul cu cacao.
  8. Se pune un alt strat de dulceata cu nuca si apoi a doua foaie.
  9. Foaia de deasupra se inteapa putin sa nu se umfle si se da la cuptor la foc potrivit.
  10. Dupa ce o scoatem din cuptor se pune glazura de ciocolata si se lasa la rece, apoi se taie.