Mod de preparare Prajitura cu capsuni si bezea

  1. Intr-un bol punem faina, adaugam praful de copt, margarina scoasa din frigider cu doua ore inainte, galbenusurile, mierea, laptele si framantampana obtinem o bila de aluat.
  2. Intindem aluatul intr-o foaie de marimea tavii pe care o ungem si o tapetam,si il derulam cu sucitorul in tava.
  3. Il punem la copt in cuptorul preincalzit 20 min la foc mic spre mediu.
  4. Intre timp curatam si spalam capsunile, le lasam la scurs si le taiem cubulete mici.
  5. Punem intr-un castron albusurile si le batem cu mixerul pana obtinem o spuma si adaugam in ploaie zaharul tos.
  6. Peste spuma obtinuta adaugam capsunile si amestecam usor cu o spatula.
  7. Scoatem aluatul din cuptor si intindem peste spuma cu fructe miscandu-ne repede , brazdam suprafata cu o furculita si o dam la cuptor pentru inca 15 min.