Mod de preparare Prajitura cu capsuni si nuca de cocos
- Preincalziti cuptorul.
- Ungeti si tapetati o tava rotunda, adanca cu diametrul de 23 cm.
- Puneti toate ingredientele pentru blat intr-un castron incapator si amestecati aproximativ. 2 min, pana se omogenizeaza.
- Rasturnati amestecul in tava pregatita si nivelati suprafata.
- Lasati sa se raceasca in tava.
- Taiati blatul racit in trei felii.
- Puneti ciocolata alba intr-un castron deasupra unei cratite cu apa care fierbe la foc mic si lasati sa se topeasca.
- Raciti usor.
- Ciocolata neagra o dati pe razatoare.
- Bateti frisca pana se intareste usor, apoi turnati-o, amestecand, in ciocolata alba topita.
- Incorporati apoi ciocolata neagra data pe razatoare.
- Intindeti crema impartita in trei, peste foile de blat.
- Taiati capsunile, pe lungime si aranjati-le in cercuri care se suprapun partial.
- Doua sau trei capsuni le taiati in jumatati si le asezati in centru prajiturii.
- Se lasa la rece pana a doua zi.