Mod de preparare Prajitura cu capsuni si nuca de cocos

  1. Preincalziti cuptorul.
  2. Ungeti si tapetati o tava rotunda, adanca cu diametrul de 23 cm.
  3. Puneti toate ingredientele pentru blat intr-un castron incapator si amestecati aproximativ. 2 min, pana se omogenizeaza.
  4. Rasturnati amestecul in tava pregatita si nivelati suprafata.
  5. Lasati sa se raceasca in tava.
  6. Taiati blatul racit in trei felii.
  7. Puneti ciocolata alba intr-un castron deasupra unei cratite cu apa care fierbe la foc mic si lasati sa se topeasca.
  8. Raciti usor.
  9. Ciocolata neagra o dati pe razatoare.
  10. Bateti frisca pana se intareste usor, apoi turnati-o, amestecand, in ciocolata alba topita.
  11. Incorporati apoi ciocolata neagra data pe razatoare.
  12. Intindeti crema impartita in trei, peste foile de blat.
  13. Taiati capsunile, pe lungime si aranjati-le in cercuri care se suprapun partial.
  14. Doua sau trei capsuni le taiati in jumatati si le asezati in centru prajiturii.
  15. Se lasa la rece pana a doua zi.