Mod de preparare Prajitura cu ciocolata

  1. Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se freaca cu zaharul tos cateva minute pana ce compozitia se albeste. 
  2. Se adauga treptat uleiul, grisul, faina, praful de copt, mierea si 2 linguri de cacao. 
  3. Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza treptat in compozitia de galbenusuri. 
  4. Se imbraca o tava cu hartie de copt , se toarna compozitia si se coace 20 minute la foc mediu. 
  5. Se lasa sa se racesca apoi se decupeaza discuri rotunde.
  6. Pentru crema, se bate spuma Rama mit Butter aflata la temperatura camerei apoi se adauga treptat zaharul pudra si restul de cacao, continuand baterea pana ce se topeste zaharul iar crema devine aerata.
  7. Se suprapun cate doua discuri si se lipesc cu crema. Ciocolata se topeste cu laptele si se imbraca cu ea prajiturile. Se decoreaza cu visine si ananas.