Mod de preparare Prajitura cu ciocolata calda si coniac

Blat: 

  1. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare,se adauga zaharul,galbenusurile,apoi faina in ploaie.
  2. Se pune intr-o tava de cozonac tapetata si se da la cuptor 40 de minute.
  3. Se scoate, se lasa la racit,apoi se taie in 3 pe orizontala.

Crema: 

  1. Se pune la foc laptele,zaharul,ciocolata calda.
  2. Intr-un castronel se pune amidonul si se desface cu putin lapte rece.
  3. Se toarna peste lapte si se amesteca incontinuu la bain -marie sau foc mic pana se ingroase.
  4. Se da jos ,se pune margarina bucatele mici si coniacul si se amesteca energic,tinand vasul cu fundul in apa rece pana se raceste crema.
  5. Se intinde intre cele 3 felii de blat si se imbraca prajitura cu crema.
  6. Se tine cateva ore la rece.