Mod de preparare Prajitura cu ciocolata si bombite de branza

Preparare bilute de branza:

1. Branza se amesteca cu galbenusurile, zaharul, nuca de cocos, faina, esenta de vanilie si zaharul vanilat.
2. Se invart bine pana s-au omogenizat toate ingredientele, apoi cu mana se rup bucatele si se modeleaza in palme bilute nu foarte mari.
3. Se pun intr-o tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt, lasand putina distanta intre ele.

Preparare blat:

1. Se bat ouale cu zaharul spuma.
2. Ciocolata se topeste si se adauga si aceasta peste oua.
3. Se pune si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie, pliculetul de ness, esenta de rom, faina si cacaua.
4. Se mixeaza bine.
4. Acest aluat se pune peste bilutele de cocos.
5. Se da tava in cuptorul incins circa 30-40 min.
6. Cand e gata se scoate si se lasa pana se raceaste putin.

Asamblare si decor:

1. Intr-o cratita se pune laptele cu margarina si zaharul si se lasa pe foc pana se ingroasa putin.
2. Adaugam ciocolata menaj si invartim la foc potrivit, pana se ingroasa (sau puteti sa o lasati mai moale depinde cum va place).
2. Glazura o turnati peste prajitura calduta si o intindeti uniform.