Mod de preparare Prajitura cu ciocolata si musli

Blat: 

  1. Ouale se bat cu zaharul pana se topeste, se adauga margarina Rama Maestro topita, laptele si se omogenizeaza.
  2. Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cern peste compozitia lichida.
  3. Se omogenizeaza; compozitia se toarna intr-o tava(28x18), tapetata cu hartie de copt.
  4. Se lasa aprox 20 minute la cuptor,la foc mediu.
  5. Se lasa lla racit si se scoate din tava.

Crema: 

  1. Margarina Rama Maestro moale se mixeaza cu, crema de alune si zaharul pudra.
  2. Cand amestecul este omogen se adauga nessul si se amesteca.
  3. Frisca lichida se incorporeaza in crema, mixand incontinuu.
  4. Crema se amesteca cu musli si se intinde peste blatul racit.
  5. Se lasa la frigider 1 ora.

Glazura: 

  1. Ciocolata rupta bucati se topeste pe bain-marie impreuna cu frisca lichida si margarina Rama Maestro; se lasa putin la racit, apoi se intinde peste crema.
  2. Prajitura se lasa peste noapte la frigider, apoi se proportioneaza!.