Mod de preparare Prajitura cu cocos si ciocolata

  1. Galbenusurile se freaca bine cu 1 pahar zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul, adaugam esenta, cacaoa si faina cernute , omogenizam si punem intr-o tava de 30/ 40 cm, unsa cu putina margarina rama si tapetata cu faina.
  2. Albusurile se bat spuma tare adaugam si 1/2 pahar zahar si batem bine.
  3. La sf adaugam fulgii de cocos si omogenizam usor punem peste blatul de cacao si dam la cuptor la 180 grade.
  4. E gata cand trece testul scobitorii.
  5. Daca se rumeneste prea tare deasupra punem o hartie de copt deasupra.
  6. Lasam apoi la racit si facem glazura astfel: in frisca lichida punem ciocolata rupta bucati si punem pe foc pana se topeste ciocolata.
  7. Amestecam continuu.
  8. Dam la o parte punem si esenta si apoi turnam peste suprafata prajiturii racita.
  9. Dam la rece cateva ore.