Mod de preparare Prajitura cu crema de branza dulce

  1. Mixezi putin galbenusurile cu zaharul, adaugand treptat uleiul.
  2. Amesteci faina cu praful de copt si cacaoa si o adaugi peste compozitie, mestecand incet pana se incorporeaza.
  3. La final, omogenizezi totul cu albusurile batute spuma cu un praf de sare.
  4. Torni aluatul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dai la cuptor la foc mediu timp de 25-30min.
  5. Freci margarina Rama spuma cu zaharul, apoi adaugi branza,esenta de vanilie, stafidele, coaja de lamaie sau portocala etc.
  6. Mixezi bine pana se omogenizeaza totul.
  7. Intinzi peste blatul de cacao toata crema de branza intr-un strat uniform.
  8. Prepari budinca conform instructiunilor de pe plic, inlocuind laptele cu suc.
  9. Cand e putin calduta o torni peste stratul de crema de branza.
  10. Inainte de a taia prajitura, o dai la rece cateva ore.