Mod de preparare Prajitura cu crema de caramel

  1. Se freaca margarina Rama Maestro spuma, se adauga treptat zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile cite unul, pina se obtine o crema.
  2. Se incorporeaza treptat faina amestecata cu praful de copt, iar la sfirsit se adauga albusurile batute spuma.
  3. Se amesteca usor de jos in sus, si se toarna aluatul intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina.
  4. Se tine 35 min la cuptor.

Crema: 

  1. Se topeste zaharul intr-o craticioara, la foc mic, pina se caramelizeaza.
  2. Separat se amesteca oul, laptele si faina, si se toarna peste zaharul topit, si se amesteca continuu.
  3. Se fierbe pina se ingroasa, apoi dupa racire, se amesteca cu margarina rama pina se obtine o compozitie cremoasa.
  4. Supa ce blatul s-a racit, se taie in doua, se unge cu jumatate din crema de caramel, primul blat,s e acopera cu cel de-al doiea, se intinde restul cremei, si se decoreaza cu aschii de ciocolata alba.