Mod de preparare Prajitura cu crema de ciocolata

  1. blat:
    zdrobim migdalele.
  2. batem albusurile spuma pe baie de abur,impreuna cu zaharul si zaharul vanilat.
  3. punem faina,praful de copt,migdalele si cacaua.
  4. turnam compozitia intr-o tava dreptunghiulara si o coacem 25 minute.
  5. dupa ce s-a copt il scoatem din tava ,il lasam sa se raceasca si il taiem in doua.
  6. crema:
    Batem galbenusurile cu zaharul.
  7. adaugam laptele,cacaua si ciocolata menaj si o punem pe baie de aburi ,pana se ingroasa.
  8. o lasam sa se raceasca si o amestecam cu margarina.
  9. asezam prima foaie de blat si o ungem cu 3 sferturi din crema.
  10. punem al doilea blat si imbracam cu restul de crema.
  11. deasupra radem niste ciocolata si servim.
  12. pofta buna!!!.