Mod de preparare Prajitura cu crema Nutella

  1. Batem albusurile spuma tare, adaugam treptat zaharul si batem pana obtinem o bezea lucioasa.
  2. Adaugam pe rand cate un galbenus si amestecam pana se incorporeaza .
  3. Separat amestecam intr-un bol faina cu cacao si praful de copt. Scoatem mixerul din functiune si adaugam cate o lingura de faina. Amestecam dupa fiecare invartind lingura “peste cap” astfel incat sa nu se lase spuma. Adaugam si cele doua linguri de apa, turnam blatul intr-o tava unsa cu Rama Maestro si tapetata cu hartie de copt si coacem in cuptorul preincalzit timp de 20 min la foc potrivit.
  4. Taiem blatul in doua dupa ce acesta s-a racit.
  5. Pentru crema amestecam ouale cu zaharul apoi adaugam amidonul si laptele treptat. Punem craticioara pe foc si amestecam mereu pana compozitia incepe sa se ingroase ca o budinca.
  6. Cand este aproape racita adaugam nutella si mixam bine pana aceasta se incorporeaza in crema de oua.
  7. Dupa preferinte puteti pudra cu zahar sau orna cu frisca naturala.