Mod de preparare Prajitura cu dovleac

  1. Pasul 1

    Ungeti bine tava cu margarina Rama. Amestecati ambele faini cu praful de copt, bicarbonat de sodiu si scortisoara.

  2. Pasul 2

    Curatati si razuiti dovleacul. Stoarceti sucul in exces. (ar trebui sa fie aproximativ un pahar).

  3. Pasul 3

    Separati galbenusurile de albusuri. Amestecati margarina Rama cu zaharul vanilat pentru a obtine un amestec omogen.

  4. Pasul 4

    Adaugati galbenusurile de ou amestecului cu margarina in timp ce continuati sa amestecati. Bateti albusurile spuma.

  5. Pasul 5

    In amestecul cu margarina, adaugati treptat faina amestecata cu praful de copt si scortisoara, sucul de lamaie si dovleacul ras. In cele din urma, adaugati spuma albusurilor si amestecati incet cu o lingura.

  6. Pasul 6

    Puneti aluatul in tava unsa cu margarina Rama. Si apoi puneti aceasta tava in cuptorul incalzit in prealabil la 180 ° C. Coaceti pentru aproximativ 60 de minute.