Mod de preparare Prajitura cu dovleac - rulada

  1. Într-un castron amesteci făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoară, nucșoară, cuișoare, ghimbirul și sarea.
  2. Separat, într-un alt castron, amesteci ouăle cu zahărul până rezultă o spumă cremoasă. Apoi pui vanilia și miezul de dovleac.
  3. În cele din urmă, cele două amestecuri rezultate se aduc împreună, amestecându-se continuu.
  4. Torni compoziția rezultată într-o tavă și o distribui uniform. Dai la cuptor și o lași aproximativ 30 de minute până trece testul cu scobitoarea.
  5. Între timp pregătiți un prosop, iar deasupra prosopului pui hârtie pentru gătit. Când s-a copt, se scoate din cuptor, se răstoarnă blatul pe prosop. Se rulează ușor și se lasă deoparte la răcit.
  6. Pentru umplutura, pui crema de brânza, maragrina Rama Maestro, zahărul și vanilia într-un bol și amesteci până se omogenizează.
  7. Când consideri că aluatul s-a răcit, îl derulezi ușor din prosop. Apoi întinzi uniform umplutura și presari nucile tocate. La sfârșit, îl rulezi din nou într-o folie de plastic și îl dai la rece aproximativ o oră