Mod de preparare Prajitura cu dulceata

  1. Se pune margarina Rama pe foc si se lasa sa se inmoaie, se sfarama biscuitii si se adauga peste margarina.
  2. Se adauga zaharul si caco, amestecand bine.
  3. Pasta formata se aseaza pe fundul unei tavi, de preferat cu fundul detasabil, se uniformizeaza si se preseaza, apoi se pune tava in frigider.
  4. Se pune zeama de la compot intr-o cratita si se adauga cu apa pana la 500 ml, apoi se pune gelatina si se lasa la dizolvat.
  5. Ouale se sparg si se bat cu zaharul, se pune laptele si se fierbe in bain-marin pana se ingroasa.
  6. Adauga apoi in crema inca fierbinte gelatina dizolvata in sucul de ananas si se amesteca foarte bine.
  7. Cand crema s-a racit, se adauga frisca batuta bine si se amesteca usor pana se incorporeaza.
  8. Bucatile de ananas se taie si se amesteca si acestea in crema.
  9. Se pune crema peste blatul racit si se mai tine la frigider cam o zi.
  10. Prajitura se serveste garnisita cu o dulceata de visine.