Mod de preparare Prajitura cu dulceata de caise

Preparare foi:

  1. Margarina se amesteca cu galbenusurile si zaharul pana se spumeaza.
  2. Se adauga praful de copt si smantana.
  3. Toate se amesteca bine si treptat se pune faina.
  4. Se framanta toate bine.
  5. Din aluat se fac 3 foi si se coc pe dosul tavii.
  6. Una dintre foi se sfarma marunt.

Preparare crema

  1. Foaia sfarmata se amesteca cu laptele.
  2. Margarina se freaca cu zaharul, esenta de rom si dulceata de caise.
  3. Se amesteca toate la un loc cu foaia sfarmata si se pune intre cele doua foi.
  4. Deasupra se pune bezeaua.

Preparare bezea:

  1. Albusurile se bat tare cu zaharul.
  2. Cand este gata se aseaza peste prajitura si se rade ciocolata.
  3. Se da prajitura la cuptor sa se rumeneaza bezeaua deasupra.