Mod de preparare Prajitura cu foi de albus si crema de ciocolata

  1. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul pudra pana cand stau tepene si apoi adaugam pe rand restul ingredientelor, amestecand usor cu o lingura de lemn.
  2. Impartim compozitia in 3 parti si coacem 3 foi pe dosul unei tavi pregatite cu hartie de copt, aproximativ 15 minute la 175 grade.
  3. Se desprinde hartia imediat dupa ce le-am scos din cuptor.
  4. Se lasa sa se raceasca.
  5. Intre timp punem ingredientele pentru crema intr-un castron si acesta il punem pe gura unei oale cu apa clocotind.
  6. Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa bine (aproximativ 40 minute).
  7. O lasam sa se racoreasca bine si apoi incorporam untul pe care l-am frecat spuma inainte.
  8. Cu aceasta compozitie umplem foile si le dam la rece pana a doua zi, asezand un tocataor de lemn peste ele.