Mod de preparare Prajitura cu foi de napolitana

  1. Albusul se bate spuma tare cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt.
  2. Se incorporeaza toate bine.
  3. Treptat se adauga stafidele, rahatul taiat si nuca macinata, se amesteca toate bine.
  4. Se pune in tava si se da la copt la foc potrivit.
  5. Galbenusele se amesteca cu zaharul pe baia de abur pana se ingroase.
  6. Dupa ce s-a racit se adauga margarina Rama.
  7. Zaharul se amesteca cu apa si cacao.
  8. Se amesteca toate si se pun la fiert in baia de abur.
  9. Cand clocoteste se adauga margarina taiata cubulete mici.
  10. Se amesteca toate pana se ingroase.
  11. Calduta se aseaza pe foaia de napolitana.
  12. Peste foaia de napolitana se pune o jumatate din crema, dupa care se aseaza blatul, iarasi crema si cea de-a 2 foaie de napolitana.
  13. Peste prajitura se pune glazura.