Mod de preparare Prajitura cu fori din afine

  1. Pasul 1

    Ungeti tava cu Rama Maestro si presarati faina deasupra. Amestecati 200g Rama Maestro si zaharul cu un mixer pana la omogenizare. Adaugati ouale in compozitie unul cate unul.

  2. Pasul 2

    Amestecati faina, zaharul vanilinat, praful de copt si praful de sare. Adaugati in amestec laptele si mixati compozitia cu atentie. Adaugati cele 125g de afine.

  3. Pasul 3

    Turnati aluatul rezultat in tava de copt si dati la cuptor pentru 50-60 minute. Folositi testul scobitorii pentru a vedea daca este gata blatul. Lasati la racit pentru 15 minute.

  4. Pasul 4

    Intre timp, amestecati 75g Rama Maestro cu zaharul tos timp de cel putin 5 minute.

  5. Pasul 5

    Adaugati crema de branza si amestecati usor, apoi intindeti compozitia rezultata peste aluat.

  6. Pasul 6

    Decorati prajitura cu flori facute din afine si cu jumatati de zmeura.