Mod de preparare Prajitura cu frisca si piersici

  1. Se incalzeste cuptorul, se tapeteaza formele si se prepara compozitia de pandispan, se amesteca faina si praful de copt, se adauga margarina, zaharul ouale su 2 linguri de lapte.
  2. Se mixeaza toate cu mixerul electric pana se omogenizeaza.
  3. Se imparte compozitia in doua si se pun in forme.
  4. Se taie persicile in doua, se scot samburii apoi se taie felii mai subtirele.
  5. Se amesteca cu zaharul si se aseaza pe baza uneia dintre forme intr-un singur strat, se toarna jumatate din compozitia pandispanului peste piersici, iar cealalta in a doua forma, se coc circa 25 de minute, pana prind o nuanta aurie, cel cu piersici se coace cu aproximativ 6 minute mai mult, se lasa la racit cat timp se prepara umplutura.
  6. Se bate frisca cu zaharul si sesnta de vanilie pana devine ferma.
  7. Se intinde pe pandispanul fara piersici, iar celalalt se aseaza deasupra, piersicile servesc de glazura.