Mod de preparare Prajitura cu fructe

  1. Se pune faina intr-un vas, se face o gaura in mijloc, se adauga o priza de sare, zaharul, zaharul vanilat, maragarina Rama Maestro taiata cubulete si galbenusurile.
  2. Se amesteca bine aluatul si se framanta pana la omogenizare. Impachetati aluatul in folie de plastic si dati-l la frigider cam 20 minute.
  3. Dupa ce s-a racit bine, se scoate si se formeaza o bila care se pune in forma, se preseaza bine pe fundul si marginile formei. Ca sa nu se umfle la copt, se inteapa cu furculita aluatul .
  4. Se da la cuptorul incins la 180 g C pentru 30 de minute.
  5. Se lasa sa se raceasca si se scoate cu grija sa nu se rupa.
  6. Intr-o craticioara se pun cele 3 galbenusuri, zaharul si cele 5 linguri de frisca lichida; se aseaza pe foc mic si se amesteca pana ce sosul se ingroasa.
  7. Se lasa la racit si se adauga zaharul vanilat.
  8. Separat se bate bine frisca lichida cu zahar dupa gust, apoi se amesteca usor in sosul racit.
  9. Cu aceasta crema se umple tarta. Se orneaza cu felii de kiwi.