Mod de preparare Prajitura cu fructe

  1. Albusurile se bat bine impreuna cu apa, adaugam zaharul si apoi uleiul si batem bine spuma. Incorporam si galbenusurile.
  2. Faina impreuna cu praful de copt se adauga si amesteca usor pana se incorporeaza toata in compozitie.
  3. Blatul se pune in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra am asezat felii de mere si am copt la foc mediu.
  4. Am scos prajitura din tava cand s-a racit, cu grija, fara sa rastorn prajitura am desprins hartia de copt.
  5. Budinca,zaharul si laptele se fierb impreuna,se lasa la racit acoperita cu folie alimentara.
  6. Margarina se incorporeaza in crema fiarta si se bate totul pana obtinem o crema spumoasa.
  7. Cu acesta crema acoperim blatul, apoi deasupra asezam fructele si peste fructe un strat de tort jelee pregatit dupa indicatiile de pe plic.