Mod de preparare Prajitura cu fructe de padure

  1. Punem fructe la scurs.
  2. Se feaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si apa, se mixeaza bine.
  3. Se adauga faina amestecata cu sare si praful de copt si se mixeaza. 
  4. Frecam albusurile spuma tare.
  5. Se incorporeaza spuma in aluatul cu galbenusuri si faina, apoi cu o lingura de lemn amestecam incet, pana se incorporeaza totul.
  6. Fructele le amestecam cu putina faina, si se amesteca toate bine in compozitie.
  7. Am pus compozitia intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina si bagam la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.
  8. Se face testul cu scobitoarea.
  9. Intre timp se prepara frisca si se lasa la frigider pana cand prajitura s-a racit.
  10. Cand s-a racit prajitura, se imbraca in frisca, iar deasupra se decoreaza cu fructe.