Mod de preparare Prajitura cu fructe si glazura

  1. Frecam galbenusurile cu 100 gr zahar, un praf de sare, coaja de lamaie, zaharul vanilat si adaugam treptat uleiul, ca la maioneza.
  2. Amestecam faina cu laptele si adaugam compozitia peste cea de galbenusuri.
  3. Batem albusurile spuma cu zaharul ramas si cu putina zeama de lamaie pana se intaresc, le adaugam in cealalta compozitie, punem praful de copt stins si amestecam cu grija.
  4. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, asezam feliile de piersici si visinele fara samburi amestecate in prealabil cu gris sau pesmet ca sa nu-si lase zeama.
  5. Dam prajitura la cuptor 30-35 minute.
  6. Dupa ce s-a copt, o lasam sa se raceasca, o glazuram apoi cu ciocolata amestecata cu o lingura ulei si topita pe baie de aburi.