Mod de preparare Prajitura cu gem si crema de ciocolata

  1. se bat ouale cu zaharul si sarea ,cu mixerul,pina isi dubleaza volumul,se incorporeaza treptat uleiul,laptele si faina in care s-a adaugat in prealabil praful de copt ,apoi esentele de rom si nucile macinate.
  2. se obtine o compozitie ca o smintina mai groasa.
  3. se tapeteaza o tava cu ulei si faina ,apoi se toarna jumatate din compozitie,iar cea ramasa se amesteca cu cacao,sise toarna peste cealalta,amestecinduse usor ,astfel incitsa devina marmorat.
  4. se tine in cuptorul preincalzit timp de 20-25min.
  5. se scoate tava si se lasa sa se raceasca pblatul in ea ,apoi se prepara crema dupa instructiunile de pe plic.
  6. se intinde gemul de capsuni uniform ,peste blatul bine racit,apoi se pune si un strat de crema ,dupa care sepun biscuitii unul linga altul.
  7. se tine la rece citeva ore ,si apoi se taie pe marginile biscuitilor.