Mod de preparare Prajitura cu glazura de lamaie

  1. După ce am amestecat bine cu mixterul margarina cu zahărul, adăugăm pe rând câte un ou.
  2. După aceea adăugăm iaurtul, zeama de lămâie, coaja rasă și continuăm să amestecăm.
  3. Reducem viteza mixterului și adăugăm făina amestecată cu praful de copt.
  4. Se omogenizează bine.
  5. Golim compoziția într-o tavă de 10 x 30cm, bine unsă cu margarină și tapetată cu făină.
  6. Coacem la 160 de grade în cuptorul preîncălzit, aproximativ o oră și zece minute.
  7. Timpul este determinat și în funție de cuptorul pe care îl folositi.
  8. Probăm cu scobitoarea să vedem dacă este copt.
  9. Îl scoatem și îl lăsăm să se așeze pentru 10 minute.
  10. Îl scoatem răsturând tava pe un platou, și îl lăsăm să se răcească complet.
  11. Pregătim glazura amestecând ingredientele pentru glazură la viteză maximă, și dacă mai este nevoie, mai adăugăm foarte puțină apă.
  12. Ornăm cake-ul cu glazura și presarăm coajă rasă de lămâie.