Mod de preparare Prajitura cu kiwi

  1. Batem spuma ouale cu zaharul, adaugam margarina Rama treptat, si amestecam pana se formeaza o compozitie cremoasa.
  2. Adaugam smantana, coniacul, nuca macinata, coaja de lamaie si amestecam bine.
  3. Adaugam faina cu praful de copt si amestecam in continuare pana se formeaza un aluat uniform.
  4. Turnam aluatul intr-o tava dreptunghiulara unsa si tapetata si bagam la cuptor 35-40 minute.
  5. Cand e gata, scoatem tava si o lasam sa se raceasca.
  6. Inmuiem gelatina intr-o cana cu apa rece, dupa care o dizolvam pe foc impreuna impreuna cu zaharul cu gust de vanile.
  7. Intre timp curatam fructele kiwi, le taiem felii si le asezam pe blatul de prajitura.
  8. Turnam gelatina peste ele si bagam la frigider cateva ore.
  9. Portionam prajitura si o decoram cu fasii de coaja de lamaie.