Mod de preparare Prajitura cu lamaie

Blat: 

  1. Ouale se bat spuma cu zaharul, apoi adugam in ploaie faina impreunata cu praful de copt si coaja de la lamaie.
  2. Impartim blatul in doua parti.
  3. Coacem doua foi de blat, punem prima parte de blat in tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Scoatem din cuptor si o punem deoparte.
  5. Tot asa procedam si cu cea de-a foaie de blat.

Crema: 

  1. Punem laptele la fiert impreuna cu margarina frecata spuma cu zaharul si apoi adaugam si grisul.
  2. Fierbem pe foc pana se ingroasa.
  3. Luam de pe foc crema si adaugam zeama de la lamaie.
  4. Amestecam bine, lasam putin sa se raceasca.
  5. Intindem crema intre cele doua foi de blat, oprim o parte sa punem si deasupra.
  6. Aceeasi compozitie putem sa o facem si tort, sa punem blatul in forma rotunda.