Mod de preparare Prajitura cu mere si branza dulce

  1. pt aluat se cerne faina intr-un castron si se amesteca cu drajdia,se adauga zaharul,sarea,oul,laptele si margarina.
  2. ingredientele se mixeaza pentru inceput la viteza mica, apoi la viteza mare timp de 5 minute.
  3. aluatu se lasa acoperit intr-un loc cald pana creste.
  4. aluatu se scoate din castron si se mai framanta pe suprafata de lucru.
  5. se unge o forma de copt de 38/28cm cu marginile inalte.
  6. se intinde aluatu in tava.
  7. pt umplutura se amesteca branza dulce si laptele intr-un castron si se pun peste aluatu din tava.
  8. se amesteca ouale cu zaharul,zaharul vanilat si se intind peste branza dulce.
  9. se curata merele,se taie,se scot samburi,se taie feli subtiri si se aseaza peste umplutura din tava.
  10. se mai lasa 15 minute si se baga tava in cuptorul preincalzit timp de 30 minute la 200-220 grade.