Mod de preparare Prajitura cu mure

  1. Pasul 1

    Amestecati faina cu praful de copt, grisul si nuca de cocos deshidratata.

  2. Pasul 2

    Separati galbenusurile de albusuri. Bateti albusurile impreuna cu zaharul pana cand se formeaza o spuma.

  3. Pasul 3

    Amestecati margarina Rama cu zahar adaugand galbenusurile individual.

  4. Pasul 4

    Apoi, adaugati faina amestecata cu restul ingredientelor uscate. In cele din urma, adaugati spuma albusurilor si amestecati Scazut cu o lingura.

  5. Pasul 5

    Ungeti tava de tort (diametru de 24 de cm) cu margarina Rama si apoi presarati putin pesmet . Turnati aluatul in tava.

  6. Pasul 6

    Imprastiati fructele pe aluat si apoi puneti tava in cuptorul preincalzit. Coaceti timp de aproximativ 50 minute la 180 ° C.