Mod de preparare Prajitura cu ness

Blat: 

  1. 6 albusuri batute spuma se amesteca cu 2 pahare si 1/2 de nuca cocos cu paleta si se dau la cuptor pana ce se face aurie compozitia deasupra, nu mai mult.
  2. Intr-o tava unsa cu putina margarina Rama si tapetata cu faina.

Crema I: 

  1. Se topesc 100 grame ciocolata amaruie la beau-marin (adica intr-un vas mai mic deasupra altuia cu apa la fiert, una peste alta pe ochiul de aragaz), se adauga si 100 grame margarina Rama, cand s-au omogenizat bine se adauga 2 pliculete ness, 2 linguri cacao 1 esenta vanilie.
  2. Totul se pune peste blatul racit de cocos, se intinde crema calda peste blat, pune pe o tava sa nu murdarim de ciocolata in jur.

Crema II: 

  1. 500 ml frisca lichida se amesteca bine cu mixerul, apoi adaugam un plic praf de budinca instant, 2 plicuri zahar vanilat si 3 linguri zahar, pana ce devina o crema grosuta, o intindem is pe ea peste blat si crema de ness, si la sfarsit radem putina ciocolata pe deasupra.