Mod de preparare Prajitura cu nuca de cocos

  1. Oul se amesteca cu smantana, margarina si zaharul.
  2. Se amesteca bine, dupa care se aduga cacao si praful de copt.
  3. La final se pune si faina.
  4. Se framanta bine si se imparte in doua parti.
  5. Se intind 2 foi care se coc pe dosul tavii.
  6. Albusul se bate spuma cu zaharul, se adauga nuca de cocos si faina.
  7. Compozitia se amesteca bine si se da la copt in tava unsa si tapetata.
  8. Galbenusul se amesteca cu zaharul, se adauga budinca, faina iar la final laptele.
  9. Se amesteca toate si se aseaza pe baia de abur la fiert.
  10. Se fierbe pana se ingroase.
  11. Se pune la racit iar cand este rece se amesteca cu margarina.
  12. Se umple prajitura astfel: foaie, crema, blat, crema, foaie.
  13. Laptele se amesteca cu zaharul, cacao si margarina.
  14. Se pune pe foc pana se topeste zaharul.
  15. Cand este gata se aseaza peste prajitura.