Mod de preparare Prajitura cu nuca si ciocolata

  1. Ouale trebuie sa fie la temperature camerei.
  2. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se albesc.
  3. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
  4. Galbenusurile le amestecam cu smantana si nuca.
  5. Adaugam albusurile peste galbenusuri, amestecand de jos in sus.
  6. Faina o amestecam cu praful de copt.
  7. Peste compozitia din oua, turnam faina usor.
  8. Continuam sa amestecam de jos in sus.
  9. Aluatul trebuie sa aiba consistenta asemanatoare aluatului ca pentru chec.
  10. Ungem tava cu margarina si turnam compozitia.
  11. Deasupra punem bulinute de ciocolata si dam la cuptor, preincalzit, la foc mediu.
  12. Cand aproape gata, mai punem cateva bulinute de ciocolata si dam din nou la foc.
  13. Se face testul cu scobitoare si apoi se scoate din cuptor.
  14. Se lasa sa se raceasca si apoi se taie.