Mod de preparare Prajitura cu piersici

  1. Pasul 1

    Topiti margarina Rama intr-o cratita si apoi lasati-o sa se raceasca.

  2. Pasul 2

    Amestecati faina cu praful de copt si cu faina de cartofi.

  3. Pasul 3

    Separati albusurile de ou de galbenusuri. Bateti albusurile pana ajungeti sa obtineti o spuma. Apoi adaugati galbenusuri de ou.

  4. Pasul 4

    In continuare, amestecati in timp ce adaugati faina si margarina topita.

  5. Pasul 5

    Ungeti o tava dreptunghiulara (22x27cm) cu margarina Rama si presarati putina faina. Puneti aluatul in tava

  6. Pasul 6

    Adaugati peste acesta piersici taiate pe jumatate. Puneti aluatul in cuptorul preincalzit si lasati sa se coaca timp de aproximativ 40 de minute la 180 ° C. Decorati prajitura cu gem si zahar pudra.