Mod de preparare Prajitura cu piscoturi

  1. Foile se prepara astfel: se amesteca 250 gr făină cu  50 gr Rama Maestro, o linguriţă de bicarbonat stins cu 1-2 linguri de lapte, un ou întreg, 2 linguri de zahăr praf, o lingură de cacao.
  2. Toate se frământă, se face o cocă care se lasă să stea jumătate de ora, după care se coc 2 foi pe dosul tăvii, care se înţeapă cu furculiţa pentru a nu face umflaturi.
  3. Crema se prepara astfel: se amesteca 600 ml lapte cu 4 linguri făină potrivit de pline, 200 gr zahăr praf, un zahăr vanilat.
  4. Se pune la fiert mestecul obtinut si se amesteca in continuu ca sa nu faca cocoloase.
  5. Când este rece se adaugă 300 gr Rama Maestro şi se amestecă.
  6. Asamblare: Pe una din foi se pune jumătate din cremă, pişcoturile stropite cu sirop, peste care se pune restul de cremă şi deasupra a doua foaie.
  7. Deasupra se ornează cu glazură de ciocolată.