Mod de preparare Prajitura cu prune si branza

  1. Incalziti cuptorul la 175 grade.
  2. Lasati branza de vaci sa se scurga bine.
  3. Amestecati-o apoi cu galbenusurile de ou, 150 g zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si faina.
  4. Bateti spuma galbenusurile si incorporati-le in coca.
  5. Puneti coca intr-o forma rotunda cu diametrul de 26 cm unsa cu grasime.
  6. Neteziti-o cu un cutit lat, acoperiti-o cu folie de aluminiu si coaceti cca. 70 minute.
  7. Scoateti blatul din forma si lasati-l sa se raceasca.
  8. Spalati fructele, stergeti-le si indepartati-le samburii.
  9. Taiati prunele feliute si puneti-le pe blat ca tiglele unui acoperis.
  10. Amestecati intr-un vas praful de gelatina cu 30 g zahar, sucul de mere sau prune si cu 125 ml apa.
  11. Puneti vasul la foc si amestecati continuu.
  12. Turnati gelatina peste fructe si lasati-o sa se intareasca, dupa care puteti servi.