Mod de preparare Prajitura cu spuma de zahar ars

Crema: 

  1. Primul strat(crema): se freaca 200 g margarina Rama Maestro cu 200 g zahar pudra, se adauga cele 6 galbenusuri, nuca prajita macinata si biscuitii pisati.
  2. Se amesteca obtinandu-se o pasta consistenta.
  3. Aceasta se intinde pe foaia mare de napolitana formand primul strat.

Spuma: 

  1. Al doilea strat(spuma): se bat spuma cele 6 albusuri cu 10 linguri de zahar pudra pana se fac bezea intr-un vas de metal.
  2. Se caramelizeaza cele 250 g zahar din care se toarna cate putin in spuma de albus batandu-se incontinuu.
  3. Dar Atentie! zaharul caramelizat se mentine la foc mic pentru a nu se intari.
  4. La urma spuma caramelizata se intinde pe prima parte(crema) care si ea e intinsa pe foaia de napolitana.
  5. Se pastreaza la rece si se taie cu un cutit inmuiat in apa.