Mod de preparare Prajitura cu turta dulce

  1. Pasul 1

    Amestecati bine zaharul cu margarina Rama Maestro. Atunci cand amestecul devine moale, adaugati oualele. Utilizati un mixer pentru a amesteca compozitia cu faina, praf de copt, cacao si mirodeniile pentru turta dulce.

  2. Pasul 2

    In cele din urma, adaugati ciocolata tocata si amestecati usor. Puneti aluatul preparat in tava longitudinala si coaceti la 170°C timp de aproximativ 60 - 80 de minute.

  3. Pasul 3

    Pregatiti compozitia. Fierbeti crema. Cand fierbe, adaugati o tableta jumatate de ciocolata si amestecati pana cand totul se ingroasa. Lasati-o sa se raceasca in timp ce amestecati din cand in cand.

  4. Pasul 4

    Pregatiti siropul. Fierbeti apa impreuna cu zaharul. In timp ce se raceste, amestecati cu rom.Taiati blatul facut la cuptor in trei straturi si insiropati-le.

  5. Pasul 5

    Acoperiti blatul cu amestecul de ciocolata si gem de prune. Puneti impreuna toate straturile de turta dulce.

  6. Pasul 6

    Topiti ciocolata ramasa intr-o baie de apa si adaugati-o cu o perie pe turta dulce.