Mod de preparare Prajitura cu visine si budinca

Blatul:

  1. Praful copt si bicarbonatul se sting cu putina zeama de lamaie.
  2. Se pun toate ingredientele pentru blat intr-un bol, impreuna cu margarina Rama Maestro si se mixeaza pana obtineti o crema consistenta.
  3. Se toarna in tava de tarta, unsa in pralabil cu putina margarina Rama Maestro si tapetata cu faina.
  4. Se da la cuptorul preincalzit, pentru aproximativ 25 de minute la foc mic, sau pana blatul devine auriu.
  5. Pe la jumatatea timpului de coacere, este bine sa verificati si sa mai rotiti tava, pentru ca blatul sa se coaca uniform.
  6. Se scoate si se lasa sa se raceasca.

Crema:

  1. In timp ce blatul este in cuptor, preparam budinca conform instructiunilor de pe ambalaj.
  2. Cateva linguri de lapte se amesteca cu praful de budinca si zaharul pana obtinem o compozitie omogena, care curge.
  3. Este bine sa folositi un tel, ca sa nu obtineti gogoloase.
  4. Restul de lapte se pune la fiert.
  5. Cand da in clocot, se toarna compozitia cu praful de budinca si se amesteca continuu cu telul, pana budinca se ingroasa si apoi se ia de pe foc.
  6. Se adauga margarina Rama Maestro si se amesteca pana acesta se topeste si se omogenizeaza cu crema.
  7. In felul acesta vom obtine o budinca mai cremoasa.
  8. Se lasa sa se raceasca, timp in care se amesteca din cand in cand.

Asamblare si decorare:

  1. Blatul se rastoarna din tava pe un platou sau o farfurie mai mare, se umple cu visine si se toarna budinca deasupra.
  2. Se orneaza cu frisca.
  3. Se poate servi imediat, dar este mai bun daca sta macar o ora la frigider.