Mod de preparare Prajitura cu visine si jeleu rubin de visine

  1. Ouale se separa, albusurile se bat spuma impreuna cu apa, adaugam zaharul, apoi uleiul si apoi galbenusurile. Incorporam amstecand usor si faina, cacaua si praful de copt. Punem compozitia la copt in tava tapetata cu hartie de copt. 
  2. Dupa ce blatul s-a copt si racit se taie in doua.
  3. Budinca se fierbe impreuna cu laptele dupa care se lasa la racit. Cand este rece se mixeaza si se adauga si Rama Maestro frecata spuma impreuna cu zaharul.
  4. In crema incorporam si visinele scurse bine de zeama.
  5. Umplem prajitura cu acesta crema.
  6. Jeleul se prepara dupa instructiuni si se toarna peste prajitura in momentul in care incepe sa se inchege, pentru a obtine un aspect de bucatele de rubin.
  7. Intindem foarte repede stratul de jeleu.
  8. Decoram cu decoruri facute din ciocolata alba.