Mod de preparare Prajitura cu zmeura

Preparare blat:

  1. Maruntim biscuitii cu ajutorul robotului.
  2. Tot cu ajutorul robotului radem si ciocolata.
  3. Adaugam margarina topita si restul ingredientelor si mixam pana ce obtinem o pasta omogena.
  4. O intindem uniform intr-o forma detasabila (26 cm) si o dam la rece pentru pana ce se intareste.

Preparare crema:

  1. Intre timp preparam crema astfel:branza se introduce in robot si se mixeaza pana ce obtinem o crema fina.
  2. Adaugam smantana,mierea ,zaharul,razatura si zeama de la lamiae si mizam pana se incorporeaza bine.
  3. Se adauga gelatina care am hidratat-o in putina apa apoi am dizolvat-o pe foc in 100 ml apa, nu inainte de a o raci.
  4. Adaugam si zmeura, amestecam usor..

Asamblare si decor:

  1. Adaugam crema peste blatul intarit si se lasa la rece pentru 2 ore. 
  2. Se aseaza un strat uniform de fructe deasupra peste care turnam Tort-Gelee preparat dupa instructiunile de pe plic.
  3. Se da la rece ½ ora dupa care se portioneaza dupa preferinta.