Mod de preparare Prajitura cusmele cazacului

Blat: 

  1. Se prepara blatul astfel: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu 4 lg de zahar iar galbenusurile cu restul si esenta de vanilie.
  2. Se amesteca cele doua compozitii si se cerne deasupra faina amestecata cu cacao.
  3. Se amesteca lejer si se coace intr-o tava la foc potrivit.

Crema: 

  1. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si laptele si se pune la fiert pana ce se ingroasa amestecand continuu.
  2. Dupa ce s-a racit se spumeaza adaugand margarina putin cate putin.
  3. Se aromatizeaza cu esenta de vanilie.
  4. Blatul racit se taie in doua foi se umple cu crema de vanilie si se da la rece.
  5. Se decupeaza cu forma rotunda mici prajiturele care se trec prin glazura de ciocolata apoi prin nuca de cocos si se decoreaza cu bombonele colorate.