Mod de preparare Prajitura Dallas

Foi: 

  1. Zaharul se amesteca cu oul batut cu telul, margarina si praful de copt stins cu lapte.
  2. Se amesteca toate dine si se pun sa fiarba pe baia de abur 15 minute apoi se adauga faina tot pe baia de abur.
  3. Dupa ce se raceste se imparte in 4 foi care se coc pe dosul tavii.

Crema: 

  1. Zaharul se amesteca cu galbenusurile, zaharul vanilat, cacao si treptat se adauga laptele.
  2. Se amesteca toate si se pun sa fiarba pe foc pana se ingroase.
  3. In tot acest timp crema se amesteca sa nu se prinda.
  4. Se ia de pe foc si se adauga albusul batut spuma tare cu 2 lg zahar.
  5. Dupa ce se raceste se adauga Rama maestro.
  6. Se umplu foile cu crema iar deasupra se pune glazura.

Glazura: 

  1. Zaharul se amesteca cu cacao, laptele si Rama Maestro taiata cubulete mici, se pune pe foc.
  2. Se fierbe pana se ingroasa, alda se pune peste prajitura.