Mod de preparare Prajitura dalmatian

  1. Se freaca margarina Rama Maestro cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile unul cate unul.
  2. Se toarna in ploaie faina amestecata cu praful de copt, albusurile batute spuma si nuca tocata marunt.
  3. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie pergament si se pune la copt, in cuptorul bine incins.
  4. Se lasa 20-25 min.
  5. Ciocolata se rade si se amesteca cu apa minerala intr-un ibric care se tine in apa calda, pana se obtine o crema.
  6. Se toarna pe prajitura si se lasa 2-3 ore sa se intareasca.
  7. Ciocolata alba se rade si, la fel ca mai sus, se amesteca cu smantana.
  8. Cand se obtine o compozitie omogena, se orneaza prajitura (se fac pete ca la dalmatian).
  9. Se lasa la rece 30 min, se taie si se poate servi.