Mod de preparare Prajitura de casa

  1. Pentru blat se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu 6 linguri de zahar, se adauga galbenusurile treptat unul cite unul, se adauga si pesmetul, si faina si se amesteca pina se incorporeaza totul.
  2. Se toarna blatul intr-o tava unsa cu margarina Rama Maestro si tapetata cu faina si se da la cuptor 40 min.
  3. Cind este gata, se lasa blatul sa se raceasca, se se insuropeaza cu sucul de fructe, pe ambele parti.
  4. Se pune inapoi in tava in care s-a copt, se prepara budinca de vanilie cu 400 ml lapte dupa instructiunile de pe ambalaj,se toarna fierbinte peste blat apoi se prepara si budinca de ciocolata cu restul de lapte si se toarna peste cea de vanilie tot fierbinte.
  5. Se lasa sa se raceasca si se acopera toata suprafata cu frisca preparata dupa instructiunile de pe ambalaj.
  6. Apoi se decoreaza cu ciocolata rasa.