Mod de preparare Prajitura de post cu cocos

  1. Eu am cantarit ingredientele dar este de ajuns sa folosim aceiasi cana pentru masurarea ingredientelor de mai sus.
  2. Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, praful de copt si zaharul,Prajituta de post cu cocosTurnam laptele si esenta de vanilie peste ingredientele solide si amestecam bine.
  3. Tapetam o forma dreptunghiulara cu ulei sau margarina, daca folositi, si faina si turnam trei sferturi din aluat.
  4. Aluatul ramas il amestecam cu 1 lingura de cacao si il punem peste aluatul din tava,Prajituta de post cu cocosBagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.
  5. Inainte de a o scoate, bagam o scobitoare in prajitura.
  6. Daca iese curata atunci prajiturica e gata.
  7. Foarte important sa o lasam sa se raceasca complet in tava, pentru ca avand o consistenta umeda are tendinta sa se sfarame si sa se desprinda mai greu de tava.
  8. O servim pudrata cu zahar vanilat.
  9. S Daca nu tineti post, puteti folosi lapte de vaca in loc de lapte de soia sau de orez.